luni, 21 mai 2012

Şi dacă se întâmplă pe tine să te văz, / Desigur că la noapte un tei am să visez./ Şi dacă se întâmplă să întâlnesc un tei, /Desigur toată noaptea visez la ochii tăi.

Dupa week-end-ul prelungit de care am avut parte saptamana asta, reintoarcerea in Bucuresti a fost mai placuta decat ma asteptam.
Intrucat am ajuns la o ora la care intunericul aproape ca se instalase, am fost intampinata de o atmosfera superba: o liniste incredibila si totodata atipica pentru Bucuresti dar si pentru cartierul meu, care de ceva timp era acoperit de "muzica" celor din trupa numita "Reabilitare termica", cer foarte senin cu ceva stele jubiland la venirea noptii, o adiere usoara si revigoranta si, cel mai important, mireasma florilor de tei!
Pentru un moment timpul a stat in loc si m-am reintors, a doua oara in ultimele zile, la copilarie. Copilaria mea frumoasa cu dulceata de capsuni si seri de mai cu parfum de tei.  Acest feed-back, deja-vu sau cum vreti sa ii spuneti m-a inspirat si pentru versurile din preferatul meu, Eminescu si cu siguranta mi-a incarcat bateriile la maximum pentru zilele ce urmeaza.


 Ce poate fi mai frumos? :)


6 comentarii:

  1. Uneori, vara, cea mai frumoasa parte a zilei e la 4-5 dimineata :)
    Btw, ca tot ziceai de copilarie 2 posturi mai jos, iti starneste vreo amintire http://www.youtube.com/watch?v=aYJ3biQ4lW8 ? Eu inca simt acel fior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate cu orele :)
      Da, le-am vazut insa printre desenele copilariei mele se numara si altele :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Sunt foarte frumoase momentele astea cand te intorci putin in timp :)

      Ștergere
  3. Corect, dar uneori si dureroase cand realizezi ca nu te poti intoarce pt a retrai anumite momente, macar pt 5 minute. Dureros si cand compari copilaria din ziua cu a noastra, acum daca-i povestim unui copil de copilaria noastra ne ia in ras sau exclama "ce copilarie plictisitoare ati avut" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este trist dar macar avem ce ne aminti :) Eu una sunt foarte fericita ca stiu ce-i ala un joc de-a v-ati ascunselea, un joc de sotron, ca stiu sa joc "elasticul" si restul :D

      Ștergere