joi, 1 noiembrie 2012

Eşti nebună?

Aseară la film. Eu încântată că văd, în sfârşit, ,,Coordonata Skyfall". Încântată, curioasă, stăteam ca pe ghimpi şi tot ce îmi doream era să se termine naibii reclamele alea odată şi să înceapă filmul, nicidecum ce avea să urmeze.
Un grup măricel îşi face apariţia. Îşi ocupă locurile.
Dintr-odată ,,I follow rivers" se aude în sală. Din spatele meu chiar. El răspunde: ,,Da! Ce mai vrei acum?". La capătul celalalt al ,,firului" o voce se aude. Se aude perfect chiar şi pentru mine, un umil spectator, de pe rândul din faţă. Şi ea se aude, şi se aude, şi ţipă, şi ţipă, şi nu se mai opreşte. El, puţin intimidat de debitul verbal al domnişoarei, dar şi de volumul de decibeli produs, tace pentru câteva secunde. În sfârşit îşi face curaj şi scoate un amărât de ,,Eşti nebună? Nu mai ţipaaa!!". Povestea continuă, ea cu ţipetele, el cu nebuna. Trece puţin timp şi el capătă curaj şi reuşeste să îi zică: ,,Femeie eşti nebună? Ce-ai de ţipi aşa? Ţi-am zis doar că nu mai puteam să vorbesc că aveam astea-n mână( astea, adică floricelele, sucul şi haina). De ce ţipi în halul ăsta? Sunt la film, mă aude toată sala.... Da, decât eu cu Dragoş sunt!". Povestea continuă în acest fel. Ea ţipă, el se preocupă de starea de sănătate a psihicului iubitei, ea închide telefonul în nas, pentru că, nu-i aşa?, e mai tare ea dacă face asta, după care sună din nou, şi tot aşa vreo 15 minute.
Stau eu şi mă întreb acum, cine e mai nebun dintre ei doi? Ea, că face astfel de crize şi se manifestă în HALUL ăla sau el, că îi acceptă? Oricum ar fi, mi se pare imposibil să stai alături de o asemenea persoană, chiar şi pentru cinci minute. Nu ştiu de unde atâta răbdare, nu ştiu de ce atâtea explicaţii! Poate e una din fetele acelea pe care nu te poţi supăra, cum spune Anne azi într-un articol!





Sursă foto aici.

2 comentarii:

  1. Depinde si de om-sunt multi oameni "nebuni", in sensul de colerici, care se enerveaza usor, dar acum mai depinde si de circumstante...uneori esti determinat de cei din jur sa te infurii rau si e greu sa te controlezi. Dar asa fara un motiv bun sa tipi ca descreierata :)))....ai o problema, clar :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, oricat de coleric ai fi, sa tipi asa, pentru motivul ala, e de-a dreptul suspect :))

    RăspundețiȘtergere