marți, 25 septembrie 2012

Vocea României vs. X Factor

Okay, am aşteptat să văd şi Vocea României, după X Factor. Aşteptam o schimbare. Îmi doream asta.
După emisiunea de la X Factor am ştiut, însă, că situaţia va sta exact ca în sezonul trecut. Adică tot Vocea să îmi placă mai mult. Astăzi mi s-a confirmat asta.
Nu am nimic cu cei de la Antena 1, le respect munca, ştiu că emisiunile au un format distinct şi sunt gândite diferit, însă cei de la Pro TV sunt mai profesionisti, mai serioşi în ceea ce priveşte calitatea a ceea ce va ieşi pe post.
Şi făcând o comparaţie între concurenţii de la X Factor şi de la Voce... nu cred că există comparaţie, de fapt. Cei de la Vocea României chiar au treabă cu muzica, pentru că, nu-i aşa, despre asta e această competiţie! Nu pot spune că la X Factor, sezonul trecut, nu au fost voci cu adevarat bune. Ba au fost, puţine ele, dar au fost. Motiv pentru care am şi urmărit show-ul, dar pe bune... Unii sunt lăsaţi să ajungă acolo doar pentru fun, pentru distracţia spectatorilor şi telespectatorilor. Şi ne mai întrebăm de ce se îndreaptă muzica în direcţia în care se îndreaptă.
Despre juriu prefer să nu comentez.
Repet, aceasta este strict părerea mea, nu contest profesionalismul celor de la Antena, dar, cum am mai spus, cei de la Pro TV, dintotdeauna mi s-au părut mai ok.

Un comentariu:

  1. Sunt de acord cu cele scrise de mai sus, vocea romaniei e peste X Factor.

    RăspundețiȘtergere