miercuri, 21 noiembrie 2012

Prima zi de PRbeta

Buuun! Iată că a venit, dar s-a şi dus prima zi de PRbeta pe care o asteptam atât de nerăbdătoare!
Dacă ar fi să rezum într-un cuvânt ziua de azi, cred ca aş putea spune fără probleme doar ,,Wow!".
Dar să o luăm cu începutul. Am aplicat pentru acest workshop în urmă cu câteva săptămâni. Am fost selectată pentru interviu, a venit şi interviul, l-am luat şi iată-mă! Student şi eu la PRbeta!
Astăzi a fost prima zi de cursuri, zi în care am fost onoraţi de prezenţa lui Dragoş Alexa, fondator al Ministerului de Marketing, autor al Cărţii cu Secrete, blogger şi speaker.
Prima zi a fost dedicată brandingului şi imaginii companiei în mediul online. Dragoş ne-a întâmpinat azi cu câte o ciocolată şi ne-a oferit posibilitatea de a-i adresa o serie de întrebări legate de el, despre absolut orice. A fost drăguţ cum ni s-a şi răspuns la fiecare întrebare, rând pe rând.
După aceea a început cursul propriu-zis. A fost o prezentare foarte explicită, concretă, cu exemple reale şi discuţii libere. Am fost invitaţi să punem oricâte întrebări am vrea, să discutăm despre orice am avea nevoie să ne lămurim, drept dovadă totul s-a prelungit cu aproape două ore peste cât se stabilise.
Dragoş, pe lângă faptul că este un specialist în adevăratul sens al cuvântului în domeniu, mai este şi un speaker grozav. A făcut din prezentarea sa, una foarte profesionistă, dar nu în spiritul ăla sobru şi neprietenos. A fost o discuţie interactivă, la care am participat cu toţii şi din care am învăţat o sumedenie de lucruri pe care nicio facultate şi niciun curs nu te-ar fi învăţat.
Am mai primit din partea lui Dragoş, pe lângă informaţii şi tipsuri extraordinare, şi cartea lui, ,,Cartea cu secrete de marketing. publicitate şi design grafic" pe care am răsfoit-o puţin şi pe care abia aştept să o citesc!
Cât despre colegi... sunt onorată să îi cunosc, sunt aşa de plini de viaţă, toţi sunt foarte bine pregătiţi, unii lucrează deja în domeniul ăsta şi au o experienţă notabilă.
Mâine este pentru componenta video a comunicării online, unde trainer va fi Răzvan Baciu. Prevăd o zi în care geamantanul de inspiraţie şi creativitate va fi exploatat la maximum, dar abia aştept! Va fi o zi la fel de frumoasă ca azi, în care vom învăţa o mulţime de lucruri şi din care vom pleca puţin mai ,,bogaţi" din punct de vedere profesional.
Pot spune cu mâna pe inimă că sunt o norocoasă că sunt şi eu parte a acestui proiect şi ţin să le mulţumesc şi aici Cristinei Putan, lui Oltea Zambori, dar şi tuturor celorlalţi care sunt parte a acestui proiect, fie ei traineri, sponsori, colegi, tuturor. Este o şansă extraordinară pe care am primit-o noi, 15 tineri entuziaşti, pasionaţi de acest domeniu şi foarte dornici să învăţăm cât mai multe, pentru că nu te întâlneşti cu astfel de oportunităţi la tot pasul. Sunt sigură că fiecare dintre noi va asimila un volum foarte mare de informaţii, vom face tot posibilul să nu scăpăm nimic şi vom da tot ce avem mai bun pentru a ne duce la bun sfârşit taskurile pe care le primim!
Aşa că... Mult succes colegilor mei şi să fie PRbeta!


4 comentarii:

  1. Și noi suntem mândri de tine, pentru ceea ce esti tu. Ești motivată și acest0lucru spune multe lucruri despre tine, o faci din pasiune și te implici în ceea ce crezi tu. Mulțumim pentru aceste aprecieri și te felicitam pentru ca gandesti pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate aceste atribute se regăsesc în fiecare dintre noi, zic eu. Cu toţii suntem motivaţi, foarte pasionaţi de ceea ce ne place, doar de asta suntem aici, şi cu toţii suntem foarte implicaţi, nu degeaba se zice că cine se-aseamănă, se adună, nu? :)

      Ștergere
  2. :)Așa a fost în prima zi, în a doua „Go Go Gooooo”, scârțâială de roți, pădure, frâne...!!! :)
    Iooi, force fain, la PRBeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iooi, da! Foarte frumos si azi! Inca sunt asa... numai un zambet :))

      Ștergere