miercuri, 28 noiembrie 2012

A fost. S-a terminat.

Ok, parcă nici nu ştiu de unde să încep. E una din zilele alea triste. Pe bune. E trist că s-a terminat PRbeta, e trist că nu mai pot scrie că mâine vine X să ne vorbească! Dar ştim prea bine cu toţii că orice lucru bun are şi un sfârşit, din păcate!

Azi a fost prezentă în faţa noastră Monica Jitariuc, de la The Practice, care ne-a vorbit despre crisis management. Vă spuneam şi ieri că ea va încheia workshop-urile din Bucureşti. Doamne, câte am putut să învăţ într-o singură zi! Genială femeie! Atâtea informaţii, atâtea lucruri de ţinut minte şi de aplicat pe viitor, când va fi cazul, un adevărat profesionist, un munte de energie şi de cuvinte! Ah, şi ca să nu uit ce era printre cele mai importante lucruri: de o sinceritate absolută! Din aia care poate veni ca o lovitură în moalele capului, dar care îţi va fi de maaare ajutor mai târziu!
Am format patru echipe, am avut şi temă, evident! O temă diferită pentru fiecare echipă, una mai interesantă ca alta şi care ne-a dat ceva de gândit!

Workshop-ul s-a prelungit şi el, cu două ore de data asta! Fiind şi ultimul ne-a fost un pic mai greu decât ne era de obicei să ne despărţim! Noi mai puteam sta câteva ore, nu ne deranja cu nimic!

A fost o experienţă extraordinară, pe care aş repeta-o oricând! De ce?
Pentru că am învăţat o grămadă de lucruri pe care eu, nestudenta în domeniu- dacă pot spune aşa-, nu aş fi avut de unde să le aflu pe toate!
Pentru că am cunoscut oameni minunaţi, dedicaţi, atââât de buni în ceea ce fac!
Pentru că atmosfera, colegii, totul, au făcut zilele astea să pară că au zburat!
Pentru că am găsit atâţia oameni pe metru pătrat care să îmi înţeleagă pasiunea, cu care să pot discuta oricât, despre orice, nu doar despre temele de la workshop sau despre domeniu.

Îmi va fi dor fiecare om în parte, pentru că sunt minunaţi cu toţii. Îmi va fi dor de 301 şi de al lui aglomerat traseu, îmi va fi dor chiar şi de atotprezentul ananas! Pentru cei care nu ştiu, în fiecare zi, la fiecare pauză de masă, aveam, printre altele, ananas ca desert! A fost nelipsit! Şi noi l-am îndrăgit! Da, da! Tot ce ţine de PRbeta, ne-a ajuns la suflet!

Dar, am promis cu toţii că săptămâna viitoare ne vom întâlni, la nişte conferinţe, dar şi la o ieşeală! Abia aştept să îi văd pe oamenii ăştia, really!

Aşa că o să închei mulţumindu-le din nou Cristinei, lui Oltea, tuturor celor care au venit să ne împărtăşească atâtea lucruri, tuturor sponsorilor, mulţumesc PRbeta, pentru şansa oferită, muţumesc pentru tot!





Mulţumim, Mihaela, pentru poza personalizată! :D



4 comentarii: