luni, 4 iunie 2012

Să citim printre rânduri!

Dacă până acum, vorba conform căreia "fiecare şut în fund este un pas înainte" mă lăsa destul de indiferentă şi o credeam doar o încurajare ipocrită pentru cei care chiar nu mai au în ce crede, în ultimul timp mi s-a tot confirmat.
Întotdeauna, când pierdem ceva sau pe cineva, ne vom simţi destul de rău, nu admitem că ne va fi mai bine pe viitor. Dar mai târziu vom vedea că acel lucru sau persoană nu ne-a trebuit, nu era pentru noi şi trebuie să îi lăsăm în urmă, să mergem mai departe pentru că viaţa, cândva, ne va oferi ceea ce este potrivit pentru noi.
Cum spuneam şi mai demult, toate se întâmplă cu un motiv şi ar trebui chiar să îi fim recunoscători vieţii pentru că ne lasă să vedem lumea exact aşa cum e ea, nu ne clădeşte numai un castel de cristal în care totul este roz pentru ca la o uşoară adiere, să se sfarme în mii de bucăţi.
După ploaie vine soarele, mereu. Dacă mai devreme sau mai târziu, asta rămâne de văzut si...de aşteptat. Poate  că apare şi un curcubeu, de ce nu? Trebuie doar să vedem şi ce este bun în ceea ce ne poate dărâma uneori. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu